Update Polish translation (#530)

Co-authored-by: DevilXD <4180725+DevilXD@users.noreply.github.com>
This commit is contained in:
Patriot99andDevilXD authored and GitHub committed 2024-08-04 17:30:43 +02:00
1 parent b20f98da7a
commit 5409325f75
2 files changed
+2 -2

No files matched your search

+1 -1
View File
@@ -154,7 +154,7 @@
"campaigns": "Zobacz wszystkie kampanie na Twitchu"
},
"how_it_works": "Jak to działa?",
"how_it_works_text": "Co ~60 sekund aplikacja wysyła zdarzenie „obejrzana minuta” do kanału, który jest aktualnie oglądany - to wystarczy, aby ukończyć dropienie. Zauważ, że w ten sposób możesz całkowicie pominąć konieczność pobierania rzeczywistego strumienia wideo i dźwięku. Do utrzymania statusu ONLINE lub OFFLINE kanałów używane jest połączenie WebSocket, które odbiera zdarzenia o zmianie statusu kanałów oraz aktualizuje aktualną ilość widzów.",
"how_it_works_text": "Co kilkanaście sekund aplikacja pobiera metadane strumienia, udając jego oglądanie - to wystarczy, aby uzyskać postęp dropu. Zauważ, że w ten sposób możesz całkowicie pominąć konieczność pobierania rzeczywistego strumienia wideo i dźwięku. Do utrzymania statusu ONLINE lub OFFLINE kanałów używane jest połączenie WebSocket, które odbiera zdarzenia o zmianie statusu kanałów oraz aktualizuje aktualną ilość widzów.",
"getting_started": "Pierwsze kroki",
"getting_started_text": "1. Zaloguj się do aplikacji.\n2. Upewnij się, że twoje konto Twitch jest połączone ze wszystkimi kampaniami, z których chcesz dropić.\n3. Odznacz opcję „Tylko priorytetowe” i kliknij „Przeładuj”, jeśli chcesz rozpocząć dropienie ze wszystkich aktywnych kampanii.\n4. Użyj listy „Priorytety”, aby wybrać uporządkowaną listę gier, z których chcesz otrzymać dropy. Gry z górnej części listy będą miały większy priorytet dropienia niż te niżej na liście.\n5. Zaznacz opcję „Tylko priorytetowe”, aby wykluczyć z dropienia gry, które nie są na liście priorytetowej.\n6. Użyj listy „Wykluczone”, aby wskazać aplikacji gry, z których przedmioty nigdy nie powinny być dropione.\n7. Zmiana zawartości list lub opcji „Tylko priorytetowe” wymaga kliknięcia „Przeładuj”, aby aplikacja mogła zastosować wprowadzone zmiany."
}